Vad ska vi göra och hur kan ni hjälpa till?

Under januari-mars 2021 kommer initiativtagaren Linda Staaf träffa ett antal företrädare för svensk turism och friluftsliv för att tillsammans med dem diskutera en mer hållbar utveckling av turism och friluftsliv. (Läs mer om bakgrunden till projektet i det tidigare inlägget här)

Vid varje möte finns en filmare med som spelar in samtalen och klipper det till 12st videoavsnitt på ca 20 minuter vardera. Dessa inspelningar kommer i sin helhet att publiceras med start kring månadsskiftet mars/april 2021.
Men fram till dess kan ni följa vårt arbete då vi delar livesändningar och behind-the-scenes från dessa intervjuer i våra sociala kanaler. Det kommer dessutom vara Intagram take-overs, bloggar och gästbloggare som dyker upp löpande under vintern.

Här kommer det också finnas möjlighet för er att vara med och påverka innehållet i intervjuerna genom att lyfta de frågor ni vill synliggöra! Det gör ni genom att svara på de frågor vi ställer i våra sociala kanaler – eller genom att skicka oss meddelanden.

Vilka ska Let’s Meet träffa?
Det är exempelvis vice generalsekreterarna på Svenska Turistföreningen och Friluftsfrämjandet samt VD för Tourism in Skåne, Swedish Lapland och Visit Sweden*. Även företagare som Ösjönäs i Tiveden, Sapmi Nature och Aurora Safari Camp. Men också rese- och friluftslivsskribenter som chefredaktören för Utemagasinet och hållbarhetsprofilen Evelina Utterdahl på Earthwanderess. Med flera…
(*I skrivande stund är det inte klart vem vi ska träffa på Visit Sweden.)

Är det någon du tycker vi borde träffa – hör gärna av dig!

Häng med oss här:
Instagram@letsmeetandtalk.se
Facebook@letsmeetandtalkframtid
Twitter@LetsMeetTalk1
YouTube@https://www.youtube.com/channel/UCE5RMmsYsFu8pjptviA0UCA

Dela gärna så fler kan involvera sig och/eller följa vårt arbete!