Om projektet

Let’s Meet & talk är ett videoprojekt där Linda Staaf, turismföretagare, inspiratör och förespråkare inom hållbar turismutveckling, under vintern och våren 2021 diskuterar en mer hållbar utveckling av turism och friluftsliv med representerar från företag, ideella organisationer, statliga organisationer, medier och bloggar.

Vi kommer i första hand att producera en videoserie på 12 st avsnitt á 20 minuter där vi möter företrädare för svensk turism och friluftsliv på lokal, regional och nationell nivå, och för en öppen dialog om en mer hållbar utveckling av turism och friluftsliv och de utmaningar vi står inför.

Videoklippen kommer att publiceras här på sajten samt på vår YouTube-kanal med start i september 2021.

En av frågorna vi återkommer till är Hur kan vi säkra friluftslivet för kommande generationer?

När kan vi se alla intervjuer?

Vi jobbar för fullt med inspelningarna under vintern och våren, ett arbete som ni kan följa i våra sociala kanaler redan nu. Vi slänger ofta ut frågor till er tittare, så häng på redan nu, delta, och var med och påverka innehållet i intervjuerna! I höst (början av september 2021) när alla avsnitt är inspelade kommer de att släppas löpande här på webben och i våra sociala kanaler.

Under tiden släpper vi kortare klipp och teasers – dessa kan se här på sidan löpande vartefter de blir klara, under fliken ”Videos”.

Vem står bakom Let’s Meet?

Filmprojektet är helt egenfinansierat utan påverkan från finansiärer.

Linda Staaf på Woods & Water of Sweden AB är idéskapare, ansvarig utgivare och den som leder intervjuerna. Till sin hjälp har hon ett produktionsteam som är medverkande under hela processen.

Linda har arbetat inom svensk besöksnäring och reseindustri i över 25 år. Sedan drygt tio år har hon drivit aktivitetsföretag på Omberg i Östergötland. I sitt Woods & Water vill hon inspirera och introducera till en mer hållbar utveckling av turism- och friluftsliv. Detta görs på två sätt – dels genom att guida besökare till fots, kajak och MTB på Omberg, men också genom att hålla föreläsningar och workshops kring hållbar turism och utveckling av friluftsliv.